Úr myndasavninumÚr videosavninumKunngerðirHús og heimTil søluMerkisdagar og minningarorðPraktikanten og Black Mass í Atlantis fram til mikudagin.

Filmar í Atlantis Bio komandi vikuna


Skrivað hevur Atlantis Bio 05.11.2015 - 22:29

Lýsing Lýs her...
Atlantis sýnir hesa vikuna 2 filmar.

Praktikanten við Robert de Niro og Annu Hathaway. 
At lesa um filmin
 
Hjertevarm komedie med Robert De Niro og Anne Hathaway i hovedrollerne. Robert De Niro spiller den 70-årige enkemand, Ben Whittaker, som er gået på pension. Han synes dog, at livet som pensionist er blevet lidt trivielt. I forsøget på at få lidt luft under vingerne bliver han seniorpraktikant hos et ungt smart online modefirma. Det styres af den benhårde og stressede chef Jules Ostin (Anne Hathaway), der ved, hvad hun vil og på ingen måde mener, at hun har brug for hjælp. På trods af dette og deres forskelligheder, er det måske lige netop Bens venskab, hun alligevel står og mangler.

Filmen er skrevet og instrueret af den Oscar-nominerede og prisbelønnede filmskaber Nancy Meyers, som står bag succeserne "Det’ indviklet", "Når du mindst venter det” og ”What Women Want”.
Kilde: Filmcompagniet

Black Mass við Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Juno Temple, Dakota Johnson.
At lesa um filmin.


I 1970’ernes sydlige Boston overbeviser FBI-agenten John Connolly den irske gangster James “Whitey” Bulger om at samarbejde med FBI. Sammen skal de eliminere en fælles fjende: den italienske mafia. Det er historien om denne usædvanlige alliance, der endte helt ude af kontrol og tillod Whitey at undgå loven, overtage magten og blive en af de mest ubarmhjertige og magtfulde gangstere i Bostons historie.

Vælkomin í Atlantis bio

Lýsing Lýs her...