Úr myndasavninumÚr videosavninumKunngerðirHús og heimTil søluMerkisdagar og minningarorðÍ Atlantis Bio fram til mikudagin


Skrivað hevur Atlantis Bio 07.04.2016 - 17:39

Lýsing Lýs her...

3 filmar í Atlantis bio fram til mikudagin. Atgongumerkir kunnu keypast á www.atlantis.fo Atlantis hevur eisini eina app. og kann hon heintast á m.atlantis.fo


Her er eitt sindur um filmarnar.

Titel:Room
Orig. vers. med danske undertekster
Orig. titel:Room
Længde:01:58
Land/år:USA/2015
Genre:Drama
Skuespil:Sean Bridgers, Jacob Tremblay, Brie Larson
Produktion:-
Manuskript:Emma Donoghue
Instruktion:Lenny Abrahamson
Links:IMDb
Censur:
Premiere:17.03.2016
 
Jacks verden er enkel. Der er kun Rum – værelset på 10 kvadratmeter, hvor han har Skab, Bord, Seng, Tæppe. Og hvor han altid har Mor, som fortæller ham om alting, passer på ham og elsker ham. Billederne i det flimrende fjernsyn er bare ’noget, der er fundet på’. Uden for Rum er der uvirkeligheden. Og Gamle Nick. Gamle Nick kommer på besøg, når Jack er lagt ind i Skab, og så ligger han i Mors seng. Det er en tryg og overskuelig verden – til den dag, hvor Jack fylder 5, og Mor fortæller, at udenfor er virkeligt; at der er en verden, han kan flygte ud i, hvis de kan narre Gamle Nick, og hvis Jack gør præcis, som Mor siger … og fortæller præcis, hvad hun siger til ham.

Inspireret af virkelige indespærringer, f.eks. Elisabeth Fritzls, har forfatteren Emma Monoghue forestillet sig, hvordan verden ser ud for et barn, der aldrig har kendt andet end fængslets fire vægge. Og hvordan verden udenfor ser ud, hvis han så undslipper. Instruktøren Lenny Abrahamson giver liv til romanens Mor og Jack i skikkelse af Brie Larson og Jacob Tremblay. Joan Allen og William H. Macy ses som Mors forældre, der i årevis har levet med sorgen og uvisheden efter deres datters forsvinden.
Kilde: UIP

Titel:Flaskepost Fra P
Dansk film med Dansk tale
Orig. titel:Flaskepost Fra P
Længde:01:49
Land/år:Danmark/2016
Genre:Thriller
Skuespil:Fares Fares, Lotte Andersen, Nikolaj Lie Kaas, Johanne Louise Schmidt, Pål Sverre Hagen, Søren Pilmark, Jakob Oftebro
Produktion:Louise Vesth
Manuskript:Nikolaj Arcel, Jussi Adler-Olsen
Instruktion:Hans Petter Moland
Links:IMDb
Censur:Tilladt fra 15 år
Premiere:03.03.2016
 
Søskendeparret Samuel og Magdalena som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet. Tiden er knap og i jagten på at finde børnene før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.
Kilde: Nordisk Film
 

Titel:Gods Of Egypt
Orig. vers. med danske undertekster
Orig. titel:Gods Of Egypt
Længde:02:05
Land/år:USA/2016
Genre:Adventure, Fantasi
Skuespil:Brenton Thwaites, Courtney Eaton, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler
Produktion:-
Manuskript:-
Instruktion:Alex Proyas
Links:IMDb
Censur:Tilladt over 11 år
Premiere:
 
Nikolaj Coster-Waldau er en gud blandt mennesker. I Gods of Egypt spiller danskeren hovedrollen som den egyptiske gud Horus, der sammen med en tyv (Brenton Thwaites) må standse mørkets gud Sets (Gerard Butler) planer om at overtage verden.

Oldtidens Egypten kommer til live som aldrig før i den magiske adventure-film Gods of Egypt. Her går mennesker og guder side om side langs Nilens breder, men freden trues af den forsmåede gud Set, der blænder tronens retmæssige arving, Horus, og kaster verden ud i kaos. Kun ved hjælp af den unge tyv Bek kan Horus få sine øjne igen, og sammen kæmper det umage par mod en hær af fantastiske monstre, før Horus kan møde Set i et endeligt, episk opgør.
Kilde: Nordisk Film

Vælkomin í Atlantis bio
Lýsing Lýs her...